Her er opstillet nogle kriterier som skal opfyldes til gengæld for vores hjælp:

1. Der laves en fast, ubrydelig aftale, da vi ikke ønsker at spilde hverken din eller vores tid.

2. Der fastlægges et budget for import af bilen, husk at sætte penge til side til afgift, syn og transportomkostninger.

3. Den rette bil defineres ud fra købers ønsker og specifikationer.

4. Alle omkostninger ved at hente bilen betaler køber.

5. Køber skal være klar til hurtig udrykning, da det ofte går stærkt med bilerne dernede, og det generelt kører efter “først til mølle”-princippet. De sælger ofte til den første der står med pengene, næsten uanset aftale.

6. Vi står for alle aftaler/samtaler/kontakt til sælger af bilen sådan at importen går glat.

7. Vi sørger for at finde den rette bil i den rette stand og med det rette udstyr, i samarbejde med køber selvfølgelig.

8. Udgifter til transport kommer ud over vores gebyr. Samarbejdet ophører først når bilen er afhentet eller køber trækker sig. Der vil være gebyr på 50% for udført arbejde, hvis køber trækker sig inden handlen er overstået.

9. Forhandling af bilens pris med sælger hører med i processen. Der er dog en lille detalje, for vi beregner os nemlig 50% af hvad vi får prisen sat ned med i “provision”. Så står bilen til 15.000€ hos sælger og vi forhandler den ned til 14.000€, ja sparer du 500€ og vi tjener 500€.

10. Vi får rigtig mange useriøse henvendelser omkring bilimport. Så hvis du føler vi spørger lidt hårdt ind til tingene, så er det bare for at sikre os imod at spilde både vores, men også din dyrebare tid. Vi tager din bilimport seriøst!

Import af biler sker ikke kun fra Tyskland, men vi har derudover assisteret med import af biler fra Sverige, England, Spanien, Italien, Luxemborg, Holland, Schweitz, Østrig og USA.