Spar penge på afskrivningen ved at lease bilen

Partneren vi har valgt, når det drejer sig om leasing af biler, hedder Scanleasing, og ved at lease din bil, får du samlet alle udgifter, forbundet med finansiering, afskrivning, forsikring og betaling af afgift i en billig samlet månedlig ydelse.

Vi håber på denne måde, at kunne tilføje endnu en dimension til vores service, som kan bidrage til endnu større tilfredshed hos vores kunder.

Vi laver både privat-, erhvervs- og splitleasing, og er også på dette område hurtige, billige samt effektive. Bilerne kan stadig leveres indenfor få dage, klar til brug på danske nummerplader.

Straksbetaling af afgift

Ekspeditionstiderne hos SKAT bliver længere og længere, for tiden er der 3-16 ugers ventetid på at SKAT får værdiansat dit køretøj. I den tid du venter på svar fra SKAT, kan du ikke bruge dit køretøj til anden end pynt i indkørslen.

Vi har dog – gennem en samarbejdspartner – mulighed for at lave straksberegning og betaling af afgiften, så du dermed kan få din bil på gaden indenfor 0-2 dage. Kontakt os for yderligere information.