Fælles for begge løsninger, er at prisen for tracking-enheden koster 4.995,- inklusive installering, eksklusive abonnement.

Forsikringspakke.
Denne pakke overholder forsikringernes krav til satellitsporingsudstyr.

Ved køb af dyre eller specielle køretøjer kan dit forsikringsselskab kræve bilen udstyret med GPS-tracking for at du kan kaskoforsikre din bil.

De fleste forsikringsselskaber kræver, at sporingsenheden bliver installeret på et værksted, som samtidigt laver den installationserklæring du skal bruge, som dokumentation for at enheden er monteret og testet korrekt.

Vær opmærksom på at dette abonnement ikke gør at du kan følge køretøjet på vores sporingsside. Dit køretøj bliver koblet på kontrolcentral sådan at i tilfælde af tyveri vil kontrolcentralen ringe til dig eller et andet nummer du har angivet.

Der er adgang via et weblogin, så man kan se de oplysninger og rette oplysninger til alarmcentralen. Der er INGEN historik i dette abonnement, så skal man skifte til Forsikringspakke Plus

Der er tilknyttet kontrolcentral til dette abonnement. Bliver din bil stjålet, så kan du bare kontakte vores kontrolcentral og vi sikrer søgning, og at din bil genfindes samt tager dialogen med politi. Du skal dog kontakte dit lokale politi og anmelde tyveriet.

Prisen for dette abonnement er 995 kr. pr. år og der faktureres for et år ad gangen. Dertil skal man have en UniqTracking UT-20 sporingsenhed og den skal købes hos et af vores centre

Forsikringspakke plus.
Denne pakke overholder forsikringernes krav til satellitsporingsudstyr og giver adgang til online sporing af dit køretøj. 

Dette abonnement giver dig en bedre sikring end det forsikringen kræver. Her kan du følge dit køretøj online på din egen sporingsside hos os.

Her kan du følge sporingsenheden online i intervallet 30 sekunder på din egen beskyttede sporingsside med privat adgang. Dette abonnement giver dig en rigtig god sikkerhed for at du kan finde det du har mistet.

Uafhængig af om køretøjet er stjålet vil enheden sende aktuelle positioner og alarmer til din egen sporingsside.
Du kan få alarmer sendt videre som SMS hvis du ønsker. Følgende alarmer er tilgængelige i dette abonnement

Bevægelsesalarm: Kommer hvis enheden flyttes 100m efter ikke at have bevæget sig i 30 minutter.
Poweroff alarm: Kommer hvis enheden frakobles hovedforsyning så den kører på intern batteri.
Vibrationsalarm: Kommer hvis enheden vibreres efter at have ligget stille i 30 minutter.
Overfaldsalarm: Der kan tilkobles en knap der fungerer som overfaldsalarm. Trykkes på denne i 2 sekunder vil der blive sendt en alarm
(knap medfølger ikke).
Der gemmes ubegrænsede positioner i dette abonnement, der er historik og et kort hvor du visuelt kan se din kørte rute. Løsningen inkludere også applikation til Iphone og den kommende applikation til smartphone.

Prisen for dette abonnement er 1245 kr. pr. år og der faktureres for et år ad gangen.